Saturday, 28 November 2015

Perfomance !

drama, korean, and hyunwoo image





Hi...it's about 3 months since my last post..ok..senanya lately ni Ana busy sangat kay..


Kay..Btw,malas dah nak cakap pasal personal life ni sbb memang LIFE IS SUCKS okay..kadang-kadang but for me I think it's the most of the time haha..


Act kalau tengok GIF pun macm try to tell something kan?Tambah pula tajuknya..


YES ! Me and ... I mean my school has musician band..and I'm part of the band!

Main instrument apa aku ni? 

Haaa actually I'm playing this special instrument..You can't find this instrument easily and you may  doesn't  even know  this instrument's existence.

Okay...the instrument is UKULELE.

Setengah orang panggil gitar kecil lol terasa hinanya aku haha.

Actually memang I've  never mention pasal Ana main ukulele ni,,Haa..padahal Ana main ukulele ni masa awal tahun lol..Maybe February?Nah I forgot the date.

Tapi kat instagram Ana ada mention kay! Scroll lah bawah-bawah lama-lama jumpa lah tu kahkahkah .... my ig : ms.me_1


Okay focus on me haha tetibe nak nyanyi lagu Ariana Grande focus pulak haha.. 


Okay nak gi tahu ni yang ada buat perfomance depan JPN ,untuk Hari Anugerah Kokurikulum Peringkat apa tah kekeke..

Hahaha enjoy gile tho ..Kitorang perform 3 lagu yey

1.(cover)Kasih - Hetty Koes Endang
2.(cover)Desa Tercinta -Nora 
3.(cover) Seloka Pak Kaduk nama je seloka tapi lagu 

Okay and guess who I met?! Cikgu Rosmah from SKSS! YEAY! Cikgu Rosmah ,Cikgu Faezah ,Puan guru besar,Cikgu Azmawati..


Nasib baik ada akmal haikal kalau tidak segan jugak aku nak gi salam sorang-sorang..

Okey lepas perfomance kami yang last,Ana and haikal kelam kabut tho pergi lari turun pentas nak salam ngan cikgu..

Cikgu Faezah recognize me!Guru besar pun sama,Cikgu Rosmah pun sama!


Happy tho when we can meet someone that we miss very much!in spontaneous!

Nah sebab happy Ana belanja pic k !

my smile omg : me being dorky

strange atmosphere lol.Everyone being pretty except me ..dorg pnari dri sklh Adriana jugak

So this 6th December we'll perform again at EMV Music Hall with 1000+ audience omg and in front of Menteri Besar Perak omg!I'm so excited wish me luck kay!


But more excited SHINee attending MAMA Awards !

No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!