Friday, 4 September 2015

I don't like her.

.
Hello peeps !
Kau ingat mood aku dah baik ke?
Belum kay.Setiap hari ada dugaannn...nak nangis wehhh
Okay cantik tak blog ni? Wildest Dreams' Mood.Hahahaha yessss..
Aku memang suka lagu Taylor Swift ,tapi this is my favourite!The music video isss.....awesome!Orang zaman lama punya style...best gilee...susah nak explain tengok je lah lagu tuu..

Okay aku nak cite pasal sorang budak yang memang aku tak berkenan dari awal tahun lagi.

Perangai budak tu yang aku tak berkenan

  • Suka melawan cikgu
  • Suka kutuk cikgu
  • Suka cari pasal
  • Suka nak kritik tak tentu pasal
  • Suka mencarut
  • Suka gaduh 
  • Suka ngumpat orang
  • Sikit-sikit tak puas hati dengan orang
  • Suka menonjol dan menolak orang ke tepi
  • Gaduh dalam group ws*this is annoying ok
  • tak tahu malu
  • berlagak nyanyi lagu orang putih tapi lagu tu dah 3-4 tahun lepas *hahaha
  • sebagai pengawas tak pernah jalankan tugas dan kesalahan disiplin lebih banyak dari murid biasa
  • jadi pengawas salah guna kuasa
  • tak hormat senior
  • sentap yang overdose
Huish banyakk..


Aku dan Dia

Okay.Disebabkan perangai aku ni tak sama macam kat sekolah rendah,(aku pendiam and act very sweet skrg ni haha),so takde masalah kan.Eih siapa kata takda masalah ,bohong eh,apa tujuan post nih.

nak dijadikan cerita,kitorang ada buat kerja kumpulan termasuk dengan dia (school project)
Then,dia (only two of us) ajak jumpa cikgu nak ambik bahan untuk school project,dan waktu tu cikgu tengah mengajar kelas lain (kitorang merayap because takde cikgu waktu tu) . Then,I just like "Cikgu tu tengah mengajar waktu rehat nanti jelah ,takkan nak ganggu cikgu mengajar tho" and then dia kata "Hah nak pergi waktu rehat pergilah,kita taknak pergi (pastu bebel smbil muka masam)" and I just like "Tumbuk jugak pompuan ni karang(act ckp dlm hti jee lol)"

pastu balik ke kelas ...mula-mula dua org ahli kmpuln kitorg buat dek jee pastu dalam 20 minit baru dorang tanya,"tak jumpa cikgu ke?" tetibe si dia datang dan berkata "Kita nak pergi tapi ada orang kata lepas rehat lah mendelah " . Aku buat bodoh je.Muka dia pun aku tak pandang.Amboi samsengnya nak perli-perli orang nii...Dengan cikgu tak hormat,dengan senior tak hormat,dengan kawan apatah lagi kann...

Then dia dengan sorg ahli kumpulan ni pergilah meredah masuk ganggu cikgu mengajar nak minta bahan untuk school project tuu....Then cikgu kata "Jumpa waktu rehat or lepas rehat " (Dorng critalah sambil muka masam-masam balik kelas.Pastu aku tersenyum sinis jekkk...tapi tak pndang muka dia punn... and I just like "Hah?Lepas reht or waktu rehat?Oh padan muka taknak dengar cakap orang."(act dlm hati jugakk ngeeee)

Aku dah agak dah ...Instinct aku dah rasa that she is the kind of hard to handle ...ceh ayatt...hahah...tapi betul apa..Kita tak suka perangai diaa..

Okey lahh....kalau boleh kita nak jauh kan diri daripada dia kayy...act,pristiwa tu harini berlaku..kalau korang nak tahu,budak lelaki pun benci ngan dia kayy...kita takdelah benci cuma tak suka 200%  ngehehehe...

Okey aku tengok blog ni cam personal diary plak...yelah kita tak de sape nak mengadu ...byee ...thank you baca tapi tak follow/komen hahahhh...

follow ig : @ms.me_1

♡
ini kita tujukan kepada impian.

No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!