Monday, 10 August 2015

Jah kau okey ke ?






Okay mesti korang tanya wth dengan tajuk tu kan? Okay...sebelum tu...



Thanks mai sebab concern kayyy....Kalau tak kita tak de mood nak post ni..


Okay aku,oops aku?


Okay  biar Ana cerita apa kaitan dengan tajuk ni...untuk pengetahuan korang,penggunaan 'jah' tu takde makna kay..korang janganlah tanya jah tu siapa yekk..


Mental Abusement

I've been busy around this day,,busy dengan apa?layan perasaan dalam bilik..Kau tahu tak sedih aku ...sekolah ni dera.I mean,warga sekolah ni dera aku bukan dari segi mental tetapi dari segi fizikal juga...kita ni beritahu tapi sini public sangat lah..Aku tak sangka dipinggirkan dan macam-macam lagilah dah dekat 7 bulan...seriously nak nangis and pindah sekolah you know..

Raya
I thought this raya gonna save me from mental abusement hahaha..tapi lagi menyeksa aku adalah..au tak tau apa masalah depa..tapi bila jumpa saudara mara belah lain,they gave me hope...hahaha...yess..dorang ubati kecederaan kat hati ni :( Selama 13 tahun aku hidup,raya kali ni paling tak best..Can't tell you why unless you're my bff.


TOYED
Actually aku baru tahu je perkataan 'toyed' nih...maksudnya dipermainkan.Kat sekolah kalau satu hari aku tak dipermainkan,tak digunakan untuk kepentingan dorang tak sah..ada sahaja...I don't know the way out...Takkan lah aku nak cakap 'no' kat dorang..satgi dorang ingat aku ni macam-macam lahh.
Waktu dorang tak perlukan aku,dorang tolak aku , sejauh-jauhnya.


Okay itu je,tajuk utama kay..sekarang kita memang tak de mood...mini kemurungan hahah..jk...
Okay aku cakap terus terang memang aku takde perasaan gembira sekarang...nak piindah sekolah and nak...kehidupan ini kembali seperti sediakala.Just tu..takde benda nak cakap okayy..muahh...byebye...
kalau nak tengok gambar raya , visit my ig okehhh @ms.me_1

No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!