Tuesday, 6 January 2015

2 0 1 5 -

                                          add a caption
Assalamualaikum and Anneyeonghasaeyo :)

Dah beberapa hari dah masuk tahun 2015 ,hehe.Alhamdulillah sekarang saya dah Tingkatan Satu :D




Pemilihan Sekolah

Well,sekarang ni memang ramai gile yang tanya saya pasal -


"Masuk sekolah apa?"
                                             "Tak apply mana-mana ke?"



Well,hurm saya sebenarnya lebih suka sekolah menengah harian biasa je .Asrama saya tak minat.Rancangan khas saya minat tapi nak buat caner dah SRK jauh dari rumah saya ,hurm :(
So,saya memang bertekad dan memberi kata putus yang saya nak sekolah harian biasa.So,rakan-rakan,aunty-uncle,saudara-mara even my parents ,jangan tanya eh saya nak gi sekolah mana :| Hehe,bukan nak menyinggung perasaan sesiapa tapi hurmmm..Saya harap takde siapa terasa :( Saya bukan marah atau tak suka cuma..just....korang akan faham sendiri if you're in my shoes.


Maulidur  Rasul

Beberapa hari yang lepas,seluruh umat Islam menyambut hari Maulidur Rasul.Korang buat apa pada hari tu ? Saya berselawat kepada nabi Muhammad S.A.W banyak-banyak pada hari tu  :) Hehe hari lain pun saaammmaaaa kee? Hehehe ^^ InsyaAllah :)


Musim persekolahan akan bermula !

Yeay ! Tak sabar nak jadi pelajar sekolah menengah ,hehe :) Excited ! 12 /1 ,wait for me ya !





Amacam ? Cantik tak design baru blog ni ? Hehe saya buat tema lovely :) Feminine , lembut ,tenang . :) Saya juga ingin men'delete' beberapa post saya , sebab , hurmmm, saya perlu delete ia :(


No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!