Saturday, 25 October 2014

A little story about UPSR.

Hai dan assalamualaikum,

Apa yang malas-malas ini?

WELL,malas nak design blog ni.


Sekarang UPSR dah tamat,tinggal nak ambik result je.26 Nov.2014 ni hari yang ku tunggu-tunggu,yela nak tengok apa kesudahan belajar selama 6 tahun ni,from darjah 1-6.Berbagai-bagai situasi yang aku hadapi,pelbagai jenis orang aku jumpa,macam-macam dah aku belajar,juga penat lelah aku study,(penatlah sangat -_-)

Semua maklumkan,tentang penangguhan UPSR tu.Well,bagi aku itu memberi peluang kepada kita sebagai pelajar untuk ulangkaji.Frust memang frust,tapi kalau fikir betul-betul,lagi banyak masa untuk kita mengulangkaji.Dann....special tau,batch 2002/batch UPSR2014.Popular kita.Haha.Tahun lain takde pun.LOL,jangan jeles.

Hah,yang penting sekarang ni doa banyak-banyak untuk dapat 5A.Bedebar aku weyhh.


HMMM,


Acaner,hebat tak aku HIATUS selama 6 bulan ?? Hahaha,jangan marah lol.Ingat nak design tapi takpelah nantilah.

Tak lama lagi,aku nak pindah tempat lama,TAK SABARNYA !

Bye-bye,KUANTAN.It'll be the worst memory ever.

2 comments:

hey babes,no harsh word!