Monday, 2 December 2013

Simple Holiday Giveaway by SN.

SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN
11 NOV - 6 DEC

 [  CLICK  BANNER TO JOIN  ]
_________________________________________________________________________________

SENARAI HADIAH 
SIMPLE HOLIDAY GIVEAWAY BY SN

     1.   Abaya Dubai material nida by Hasnur Haniim Collection's  x1
     2.   Dress Damia material chiffon ( full lining ) by Hasnur Haniim Collection's  x1
     3.   Sepasang Handsock by Hasnur Haniim Collection's  x1
     4.   Felt Craft by Jaja  x3
     5.   Tasbih Digital + Kompas by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop x5
     6.   Pensel box (lengkap alat tulis + pensel warna) by Tudung & Pakaian Muslimah 
           ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     7.   Pasmina turki saiz besar by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
     8.   Tudung turki bidang 50 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalaim SemuaShop  x1
     9.   Tudung turki bidang 60 by Tudung & Pakaian Muslimah ShuhadaHalim SemuaShop  x1
   10.   Shawl by SoldOutScarves  x2
   11.   Lotion by Eymasu  x2
   12.   Layered Cardigan warna royal blue by NisAza Hijab  x1 *postage ditanggung pemenang*
   13.   Pashmina by Nur Illa  x3
   14.   2 Keychain by Saljiah Zafirah  x1
   15.   Button badge by Ain Rahman  x2
   16.   Cute notebook by Ain Rahman  x1
   17.   2 Unit Fridge Magnet by Nur Farahain  x2
   18.   Top Up RM 5 by Khalid Kyle  x2
   19.   Top Up RM 5 by Nor Nadia Syakila  x3
   20.   Top Up RM 5 by Siti Norhaziqah  x2
   21.   Top Up RM 5 by Nadia NK  x2

Nampak tak? Nampak tak?Menarik kan?Kay,kay,biar ms citer dulu,..

First first,hihihi..

Masatu ms blogwalking..and terjummmmpppaaalah sebuah GIVEAWAY!
Nampak cam menarik!
    tak tipu,itu reaksi ms masa tengok hadiah-hadiah and giveaway yang senang!Korang tak rasa ke join je giveaway ni and kalau bertuah dapat menang hadiah yang super OHSEM?!Rugi kalau taknak mencuba..HIihihi.Sebenarnya,ms mencari kawan..tak sangka dapat jumpa GIVEAWAY yang SUPER OHSEM ni..mmm....And,,,dapat jumpa akak2 and abang2 yang OHSEM jugak..hihihi..

Actually,ms tak harap pun ms nak menang..Saje je nak mencuba..Kalau ader rezeki ALHAMDULLILLAH,tapi kalau takdek..at least dapat kawan ngan akak2 dan abang2 yang OHSEM!
#Saya xde Instagram..teringin nak wat tapi setiap kali bukak laman web Insta tiba2 blackout..huhu..Nak jugak account Insta!



Tak mengharap Tapi Kalau Ader Rezeki,ALHAMDULILLAH!


Akak2,Abang2,Ibu2,Bapa2,Teman2 wish me luck ya?Syarat2 sudah ikut..Mohon menang...hihihi..

WISH ME LUCK!!

Wassalammm...



4 comments:

  1. walking here :)

    http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih kerana sudi menyertai giveaway : Simple Holiday Giveaway by SN. Sila pastikan anda mengikut segala syarat yang telah ditetapkan. Pastikan anda telah follow blog penganjur dan like/follow fanpage/blog/Instagram para penganjur dan penaja. Giveaway akan tamat pada 6 December 2013. Pastikan anda berbuat demikian sebelum penyertaan anda dan nama anda di-blacklist kan.

    Senarai peserta akan dikeluarkan selepas tamatnya giveaway ini. Sila pastikan anda semak nama/link penyertaan anda. Sekiranya ada terdouble link,sila inform dengan secepat mungkin di entri senarai peserta itu nanti.

    SILA SEMAK SEKIRANYA ANDA MASIH BELUM SELESAIKAN SYARAT:
    1. Follow BLOG PENGANJUR http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/
    2. Follow/Like Fanpage/Blog/Instagram penganjur & penaja http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/11/senarai-sponsor-dan-hadiah.html

    Terima kasih dan Semoga Berjaya :) ☆

    ReplyDelete
  3. selamat petang!! jenjalan sini.. juga dari segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-holiday-giveaway-by-sn.html

    masih menanti pemenang diumumkan..=)

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!