Wednesday, 11 December 2013

Pencarian Sponsor untuk 1 st GIVEAWAY by Maisofia and Adriana.

Assalammualaikum

Post ini hanya untuk orang yang serius saja! hehe,bagi sesiapa yang ingin sponsor giveaway ini anda harus menepati syarat berikut.Senang je syaratnya.



  • first of all,anda boleh sponsor apa saja untuk giveaway ni anything! keychain boleh,shawl boleh,header boleh,doodles pun boleh!Tak kesah nak sponsor ape :)
  • anda harus menepati masa on time gitu kalau peserta tu menang segeralah anda post hadiah ke alamat yang diberi!
  • kalau serius,korang boleh PM kami dekat facebook 



tarikh tutup pencarian sponsor ini : 30 DISEMBER 2013

Semoga dapat sambutan insha allah :)

No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!