Saturday, 16 February 2013

Awards for my FOLLOWERS!

Salam!Ini yang happy sangat,,,rasa nak terjoget lagu Michael Jackson!Hahaha....Yeeeeeellaaaa....Followers saya dah lebihi 100!Ulalalalala..,..Ini diew awards die..Ada hadiah tau!Hahahaha...Seronok kan?

Setengah  blogger and bloggie diorang review jew...But saya,,bagi Hadiah!



Jomm hos kita ialah..

Hi Sweetie!




Haa!!jOMM mulakan AWARDS!



Ulang Tahun Followers ke -100!


Nama :  Seneorita Baharin

Link blog : http://seneoritabaharin.blogspot.com/

Memfollow blog saya pada :16 Feb 13, 07:38 PM

Hadiah  :  Background sendiri,Header , Exchange Link


Followers pertama Awards : 




All my family..Serentak!Seriously!


My lovely mother!
My lovely father!
My lovely brother!



Hadiah : Header,Exchange Link/



Pengomen yang baik hati!


Nama : Dunia Wilma

 Link blog : http://www.duniawilma.com/

Hadiah : Header sendiri dan Exchange Link!








Seronok?HIhi...Pemenang-pemenang di atas sila hantarkan link Facebook untuk kemudahan memberi hadiah kay!Bye!Yang tak dapat awards tue,jgn sedey-sedey tau!Happy Holidays to you!


6 comments:

  1. Tq Ana ^_^
    Tak sangka Wilma dapat hadiah dari Ana...
    Padahal baru berapa entri Ana yang Wilma komen ^_^
    Tq dear...

    Link FB Wilma ialah: https://www.facebook.com/dunia.wilma

    ReplyDelete
  2. Wilma ada buat special entri sebagai tanda ucapan terima kasih di atas award Ana pada Wilma ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2013/02/award-dari-adriana-ana.html

    P/S: Maaf...Wilma "curi" pic Ana letak dalam entri tu...Hehehe...

    ReplyDelete
  3. Wilma tag Ana ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

    ReplyDelete
  4. wahh dapat awards la, terharunya..thank Q sweetie :D
    nnt akak akn buat special entry for u ye dear..thank Q so much..keep blogging! stg kak inbox dik kat FB ye ?:D heee

    ReplyDelete
  5. silap, hehe, ni link FB kak.. :D

    http://www.facebook.com/AnnIzzul

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!