Tuesday, 17 December 2013

Anniversary BLOG!

Assalamualaikum..

Tengok title tuh...Ape yang menarik sangat eh?LOL,Today First Aniversary BLOG!
Sebab....

Tarikh blog ini dirasmikan,17 Disember 2012,then saya langsung tak ingat tho!And..master pun pergilah post yang lama2 lepas2 tuh..And..Wow!Bile jumpa First post kea ape tah kat situ die tulis *eh die plak..bkanke master yang tulis?kikikiki*  "BLOG INI DIRASMIKAN PADA 17 DISEMBER 2012" And master pun terkejut!Eh,eh,lupelah,lupe la..kikiki..lol..sungguh kebetulan...Saat masa master membaca post itu..17 Disember 2013...Bile itu?Bilaaa? Hari ini! Lol happy gilerr...And

*Kejam gile tuan blog nie tak ingat tarikh lahir babyblog diew ni..

He'eleh..Baby la sangat..kalau kucing tuh kira dewasa tau!Hikhikhik  tak lama lagi,nooo,tak lama lagi apanye..

Hari Jumaat ini,Friday lahkan..*Uolls sekalian poyo English eh?

Master and Maisofia Nasir,bff master.. :DDD

Akan melancarkan End Year Giveaway!Yeay!Tepuk tanganlah sikit kan?kikikiki..

And..sekarang tak cukup sponsor lagiiii..Sedey tauu..Uollss..taknak jadi Sponsor kerr?Korang jugak yang untung..Followers beribu,likers berjutaa *Ehh,tak lah sampai sejuta..kikikiki* Followers Twitter or Insta korang akan bertambah..Taknak kew :(  *Minta Simpati niee..*

Kalau korang masih berminat , PM sinie eh?



Ermm...Giveaway itu akan berlangsung dari 20 Disember---30 Disember 2013..31 Disember umum pemenang..Then,masuk bulan Jan tak nak dah peduli ngan bende-bende cam blog,twitter,facebook..Sebab..

Nak fokuskan pada UPSRR!Tolong eh..Wish me Luck!Kalau korang doakan master dapat 5A,secara automatik,hati master pilih korang sebagai pemenang..I mean the luck come to you..Tibe2 random.org keluarkan  nombor korang..manelah tahukan?kan?

Erm..nanti InsyaAllah 20/11/2014--24/11/2014  master nak pergi Bandung..kikikiki..Alhamdulillah sebab tiket murah tho!So,ape lagi ambil kesempatan la..kikiki..


*Banyak master sembang ngan korang kan?Hihihi..Doakan semuga seluruh urusan master senang dan lancarr..


Wassalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh.

No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!