Saturday, 23 March 2013

Tutorial : We Heart It widget

Anneyeonghasaeyo!Yoop!Tengok kat blog ini,dah ada widget tu kan?Herm,,,ala2 widget Instagram,isn't?Haha..Yang ini lebih prettier than Instagram,you know.Okayla..Let's begin.
*Amaran,ini untuk yang ada account  We Heart It,yang tak ada tekan SINI


Klik WE HEART IT > Dashboard > Layout > Add gadget > Pilih HTML/JavaScript > STOP.

Dah Click we heart it? Cuba hover kat gambar profile picture korang..Ada keluar navigate kan?Pilih Account settings..Pastu ada menu tab pulak kan?OK,tekan Goodies...Pastu scroll down sampai jumpa gadget camni kay?



Live preview,,hihi,,,Tekan follow tau!Hikhik!Kemudahan sudah diberikan..hihi..
Copy code di situ kay?Paste dalam ruangan HTML/JavaScript.Save.Done.100000000000000000XXXXX
lebih cantik and hebat dari Instagram,,,Hihi..Bye...Hargai Jasa saya tau..betul!saya tak tengok mana2 tutorial pown..saya tertekan and saya suka pastu saya letak dalam blog dan buat tutorial,!Bye!




No comments:

Post a Comment

hey babes,no harsh word!