Friday, 15 March 2013

Exam,exam,exam!

Anneyeonghasaeyo!

Waa.. ada article menarik?Singgah jap..Tunggu sampai habis loading,baru dapat baca article...



Kenapa,apa salah saya?
What?!Ada orang nak kahwin dengan ****** ******?
Saya comel,tapi tetap dibuli....
Jom main badminton secara online!
Labah-labah menyebabkan 300 000 kemalangan jalan raya!
Seorang Ratu Cantik dapat RM 0.05 untuk membeli baju semahal RM 15 000
Twilight dijangka ada versi baru pada tahun 2019



Exam!Korang yang lahir 2003 kebawah mana ada exam...kot?hehehe..Tak silap saya korang PBS kot?Lol.Jangan marah kalau salah..Okla..jom tengok tajuk balik....Ujian Mac?Haha..Alhamdullillah , saya dah banyak buat revision...Wish me luck!Saya dah berusaha..sekarang cuma tinggal Tawakal..Redho ..Saya akan capai matlamat saya.*haiiii..kata dah revision tapi masih bukak blog?*Lol.Haiii..dahlah minggu ni stress dengan perangai budak 5 *******  lagi menstress kan lagi..Tapi Adriana sekarang bukan macam Adriana 2012,ngada2,gedik...Entahlah..mungkin dan besar kut..haha..tapi masa 2012 saya langsung tak matang...Asyik gaduh ngan orang jew...Sekarang bila saya dianayai oleh mereka,saya dah boleh buang  perasaan tu...Macam " Let it go "..Alhamdulillah,takde sakit hati dengan dorang...InshaAllah....


AlĂ­vio Imediato


Waa..nampaknya,sebanyak itulah ye saya kena baca?Ehh..taklah..Ulangkaji bukan hanya membaca buku,tetapi juga bermaksud menyalin nota,membuat latihan dan menghafal..Understand?Saya tak adalah 
baca buku banyak sangat...15 buku macam itula...Tapi saya kena lebih FOCUS ..tahun lepas,saya tak fokus..Asyik terpandangkan x-bestfriend je...dan gaduh waktu peperiksaan...*gaduh dengan  diri sendiri..*
Yee...Emm...kalau saya tanya tolong beri pendapat boleh tak?

Saya dah berhenti kawad,tapi ketua suruh masuk balik sebab tak cukup orang..

Ya,

Tidak.

Tolong beri pendapat je.



Dan....saya nak korang beri perhatian kepada ini ye..


 

Erm..bukan die cakap dekat saya tapi dekat Akak Atiqah  kesian akak...Saya apa2 tutorial,semua saya rujuk kat blog akak,and the most important,akak ialah blogger yang paling saya suka tau...Jadi minta perhatian, jika terjumpa ayat2 camni kat blog anda atau nama "Anon" yang mengutuk di blog anda,sila beritahu saya..*Risau jugak kalau si "Anon" datang blog ini buat kecoh..*Kalau ada terjumpa Si "Anon"
sila report dekat google...atau pihak berkuasa blogger atau google...Hermmm


Jangan serius,jom dengar cerita saya..


Percaya tak kalau saya kata saya makan ramen(maggi) laksa sambil berblogging?Hahaha....Mesti tak percaya...Dah kenyataan...siapa tak makan,rugi..hihi...kecur air liur..Tapi,saya nak cerita,kawan saya,
Maisofia  die bawa maggi goreng bagi kami sorang satu...Sedap...Thank you ,Mai!



Eeeeeeeeeppp...


Oooopss.....

Ya..betul tu..


Sekarang anda di zon bacaan ..



StudyTime*



Waa..ada papan tanda lah!

Bye .. Moga anda yang menghadapi peperiksaan tenang menjawab dan cemerlang!Hwaiting!



Kata2 semangat sebelum menghadapi peperiksaan..


2012 Wishes




7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tq Follow Akak....akak datang balas follow...

    ReplyDelete
  3. Wish you luck, akak ^^ hehe, kisah kak Atiqah tu pon kena dekat saya semalam. =,= hehe

    ReplyDelete
  4. Thank You,Mai,Coklat Semanis Kamu

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!