Friday, 15 February 2013

Reading in front of my classmates!

   Tumblr



Holla!Look at the topics!Ulala!Mula-mula nervous giler!Yela bayangkan tibe-tibe korang kene baca?!!

Mesti terkejut,kan?! Hohoho!Kalau tak nampak tulisan kat blog ini , sorrylah!Nak edit blog ni sebnarnye...

Lola!Back the topic can we? kAYhh..Hahaha......Excited puwn ader...*selepas membaca di hadapan 

semwa  orang* Haha..




Tumblr


Okay jom dengar citer dari cik gadis yang comel dan sangatlah tercute! *yela tue*  Haha..

Mula-mula camni Bloggerin..


Cikgu suruh kitorang buat kumpulan 3 org..Anndd..orgnye ialah!!!!

  1. Me for sure
  2. Aina Zahira
  3. Nazira Khairunnisa   *Sedapkan nama dia?*

Tuela geng-geng kitorang..dorang Bloggie jugak tau!Haaa....Back topic can we?

Cikgu suruh buat karangan blablablablablablablablablablblablablabblabla   haha..lepas buat, buatlla

jawatannyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


-Ketua : Nazira
-Penulis : Aina dan Saya
-Pelapor : Saya...


Kay..Tibe2 aina tulis nama saya sebagai PELAPOR !  And I didn't know about that!Lepas hantar tibe-tibe

cikgu panggil saya dan suruh saya baca!Oh my rasa nak cekik cekik jew diri aw nie pastu baru cekik aina..

hehe..eh sepatutnye aq cekik aina dulu baru cekik aq? Haish!tak tau la...tadi tue gurau jela pasal cekik

memekik..Aina,saya gurau je kayh? Back topics!Dengan takutnyew sya dtg depan mengadap muka 40

orang murid!!!!!!Saya membaca dengan terketar-ketarnyew and takut!Rasa nak tergelak pun ade!Pastu

banyak tersasul plak tue!takut tau!Pastu lepas habis baca,saya rasa tetiber rasa seronok jugak!Klah

bye!Good bye my Bloggie and Blogger!




1 comment:

  1. kakak follow blog adik yg comel ni ^_^
    adk kena la belajar2 dpd skarang cmne nk handle prasaan nervous dpn org ramai sbb nti bile adk dah msk u or kolej,tiap mase adk akn buat presentation dpn kwn2 adk n lecturer..

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!