Monday, 11 February 2013

How about Feminine girl?

Unsightly and Dazzling


Hi good morning?A big topic to discuss and tell?


Yup!How about feminine girl? Ade yang kata budak perempuan ini tomboy , sibuk lembut sesangat! feminine?Wouu..kalau tak selesa dengan tajuk yang tak best ni boley tengok kat linkwithin tu..Jom discuss!Makcik berbincang ?Hoho..

Mari dengar kata-kata mereka!



A : Aku tak suka pompuan feminin,,walaupun aku ni pompuanla tapi aku meluat!

B  : Eh?Aku suka pompuan feminin,bagi aku  mereka tu baru layak dipanggil "PEREMPUAN".

C  : Aku tak suka A dan B , korang punyer pendapat..Aku suka perempuan yang "SEDERHANA"



Itu die kata-kata celupar dari A,B,C .Nak tahu camne saya dapat tahu pendapat dorang?Tadi saya blogwalking and..tibe-tibe tanyalah 3 sekawan yang sedang on9 dan chat di blog tersebut!

Herm kalau tanya saya ,

Anna Batrisyia : If you ask me,I'll answering B , C.

Wow!jawapan dari owner of this blog + v + ..haha..




Okay maksudnyer korang kene piliy samada B atau C..sebab berdosakan perempuan ganas? Padahal Illahi jadi kan perempuan ini lembut hatinya?Sebelum akhiri topik ini,I want ask you..Haha!Kalau dapat jawab (jawab di ruangan komen entri ini),Ada le dua tiga cenderamata..Ha!Nak kew? Cepatla jawab!Hehe (Jawapan nya agak susah..hehe)




Qa1t3m7_large
Jangan keliru yew antara B dan C..

Kay!Cuma perlu komen  di ruangan komen entri ini  dan jawapan anda hanya satu sahaja!

Hadiah cenderamata..Taknak kew?Tak tipu kayh?Selamat menjawab dan merebut cenderamata!








1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!