Friday, 22 February 2013

Anything happen this week.

Hello.Not in good mood today.



Firstly,



Sorry?


Yeah.Sorry sebab biarkan blog ini berhabuk.Masa mula-mule bukak laptop pun saya terkejut sebab

berhabuk keyboard ini.!Yeela.....mana ada masa!Kan sekola..Isnin,Selasa,Rabu,Khamis tak leh

bukak laptop..hari Jumaat,kekadang boley,kekadang tak ley..Dahla tak der mood..Anak kucing kesayangan

sudah hlang!




Secondly...



Photo by b_u_a • Instagram



Yup..Dpat masuk kawad,syok gak..Pandai sikit-sikit jewk..Kalau siapa yang pandai tue,boley lew ajar?

Nyakat jewk..HEHE..



Thirdly,


her0in_chic on Xanga



Yeah.Masa anak kucing hilang,die tengah makan.Siap tinggalkan najis lagi sebelum hilang.GERAMM!



Fourthly,




Colour me creative


Ngantuk ! Bangun semakin ngantuk pulak jadinyer,,,Haish nak belajar pun susah tau!




Fifthly,



Magnifique


Yela!Tadi ada nampak anak kucing umur 3 minggu lebey pastu sikit lagi nak tangkap,die lari!

Siap masuk dalam longkang ladi nak ambik diew tapi,SUSAH!



Sixthly,



Infinity ∞



Not me!Adele dua tiga orang yang kat sek0la tu bercouple,bermanja-manja..Haish kecik-kecik

da ada boy priend da...Haish  ..Setakat crush tu,okay lagi ni,dah couple!Yekkkk!






Tumblr_mbafdfus5b1rdr3jlo1_500_large








1 comment:

  1. Apa mknn kegemaran awk? Jom! Jemput join segmen 1st saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!