Monday, 25 March 2013

I know who I am.

Assalamualaikum..Hermm..takde mood la..Look at the topic..Serius topic..Susah nak cakap,korang takkan faham...No happy again...Cause what?Because...when I blogwalking while follow their blog and I ask them to followme back but,they'll never..Setakat ni dah 200+++  blog yang saya follow tetapi followers saya hanya 143..Bukan taknak bersyukur,tapi....susahlah nak cakap...Yeah , I know blog yang lain tu semua beribu ribu followersnya..Bile disuruh followback senyap aje...Nak kate tak perasan,bohong ah..



Don't Be Afraid To Riot

Yeah.Saya ada jumpa satu blogger ni , blog die so cute and saya follow die dah and ask her followme back but she'll said  "Followers sikit,ada hati nak suruh orang followback!Eh,you tak payah follow kay!Setakat satu orang , tak luaknye followers I!"  ..sakit hati betul dengan die.Kayh!Fine!It's alright!Nevermind,I don't care because I realize who I am.But she's never realize herself!E'eleh..bajet sangatlah...Setakat followers beribu-ribu..Kak Lyssa dan Bro Ben lagi hebat!Followers dorang berpuluh ribu!Hemmmm...setakat 6000+++, baik tak payah!Enough!*I think she's "Anon" yang kutuk orang tuhhh*


summer haze

 I'm tired of all of this..Kalau saya nak spam cbox die,dah lama saya buat kayh!Sabar jela dengan "crazy people" macam dieni...Berblogging is fun but needing a strong mental...Kalau mental tak kuat,abis ah..Stress sana,stress sini...I think she was very very very very very very very   irritating..Sabarla...Orang macam tu memang langsung tak boleh diajak persahabatan...Huh,nasib baik dah unfollow blog die...Alhamdullillah,lega sikit hati nih..

Time to go,Thank You all for reading my "irritating entry"..hihi..Don't forget to click the cute miow,up there..Enjoy your holiday!Don't stress!



ash | via Tumblr\\

Penghormatan untuk anda.

3 comments:

  1. hai ada gok org cam tu ek...sabor jelah.. x yah di layan sangat org cam tu..

    ReplyDelete
  2. hehe kalo sy follow org and minta diorng follow sy balik tp pastu diorng x follow (apa punyer berbelit) sy chill je ^^ yg penting kita berblog ne mesti ikhlas ^^ sy dah setahun lebih berblog tp followers susah nak naik. tp sy x kisah la benda ne hehe.

    jom terjah: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. iehahfarihah : time kasih sebb bagi support
    Nurfaezah abdullah : dorang mmg camtu

    ReplyDelete

hey babes,no harsh word!